Kapitel 23 - The start of something big

Previous: "Ana, will you be my girlfriend?"
Hans fråga träffar mig rakt i hjärtat. Det kittlar till i min mage. Hans röst låter så rädd, rädd att jag inte ska svara ja. Det förvånar mig hur han ens kan tro att jag skulle svara något annat. Mina mungipor åker uppåt. Han vill verkligen att jag ska bli hans flickvän. Han som inte höll på med förhållanden. Det är det som gör mig så himla glad att han, just med mig, har ändrat sig. 
"Yes." säger jag i en utandning. "Yes, yes, yes." upprepar jag, innan jag anfaller honom med tusentals kyssar på hans mjuka läppar. Jag begraver sedan mitt ansikte i hans nacke och kramar om honom runt hans midja. Jag kan knappt fatta det själv. Från och med ikväll så är han min på riktigt.
 
 
 
Efter allt som hänt ikväll känner vi att det är bäst att jag spenderar resten av natten bara med Kate. Det var Harry själv som föreslog det så han var inte ett dugg ledsen när jag vinkade hejdå när hans bil körde längre och längre ifrån mig. Men varför skulle han vara ledsen när han precis fått mig som flickvän? Det är fortfarande svårt för mig att få det att slinka in. Jag är Harry Styles' flickvän. När bilen inte längre syns, vänder jag mig om och med ett leende placerat på mina läppar går jag upp för de två trapporna och går in till lägenheten. 
"Is everything alright between you two?" ropar Kate från badrummet. Jag kikar in, där ligger hon redan nere i ett rykande varmt vatten med ett täcke av bubblor över. 
"Yes." svarar jag och måste bita mig i läppen för att i alla fall minska mitt extremt fåniga leende. "It's more than alright." Jag drar av mig mina kläder och kliver i badet på andra sidan. Trots att klockan är närmare två på natten, och jag ska som sagt jobba imorgon, så är ett bad i jacuzzin tillsammans med Kate precis vad jag behöver just nu efter ikväll. 
Kate's ögon är stora när hon stirrar på mig. "I'm listening." säger hon i väntan på att jag ska fortsätta berätta om mig och Harry. Jag känner hur leendet fortfarande är kvar. Det är mer eller mindre omöjligt att få det att försvinna nu när jag lyckligt kan säga att jag precis fått min första, äkta pojkvän. Tanken får mig att skrika inombords. 
"Yesterday, I stayed at his flat over the night..." börjar jag och jag känner hur en rodnad fyller upp mina kinder bara av att tänka på gårkvällen. Hur hans kropp var över min, våra varma kroppar enades till en, hans blöta kyssar och hans tunga andning i min nacke...
"You did it, didn't you?" Kate flinar. Jag antar att min rodnad sade allt. En lätt nick från min sida är allt som behövs för att Kate ska skrika till och hoppa upp och ner. Vattnet plaskar omkring och hamnar över hela golvet och på de vita kakelväggarna. Det är lite lustigt hur hon kan bli så glad när det faktiskt handlar om mig. Jag minns då hon berättade för mig om hennes första gång, jag satt bara och lyssnade och försökte se intresserad ut, men helt ärligt så är jag inte så intresserad av att höra hur en främling för mig förde in hans penis i henne. Usch. 
"Oh my god, how was it?" Hon lutar sig fram och stödjer huvudet på hennes knän. Skummet har börjat hamna i hennes ansikte och det ser ut som om hon har skägg som Tomten ungefär. Synen får mig att skratta till.
"It was... great." börjar jag och biter mig i läppen vilket Kate märker och spänner blicken på mig. "Okay, amazing." skriker jag ut och börjar hoppa upp och ner jag också. Innan ikväll tänkte jag inte så mycket på att jag faktiskt inte längre är en oskyldig och oskuld flicka, men nu, när jag vet att Harry är min, bara min, så känns gårkvällen mycket mer speciell. Nu är det liksom inte något jag har fått överstökat, nu är det något speciellt för mig. Första gången är väl speciell för alla antar jag. Jag är glad att kunna säga att min första gång var med just Harry. Jag kunde nog inte fått en bättre människa att dela denna stora upplevelse som är den enda saken i livet som man inte kan ta tillbaka när det gäller sin kropp och värdighet. 
"Tell me everything." säger Kate ivrigt och försöker dra bort skummet från hakan, men det skum som redan hamnar på hennes fingrar hamnar därefter på hennes haka så hur mycket hon än försöker få bort skummet från ansiktet så kommer det bara dit mer. Jag skrattar, både åt henne och skummet men även åt hennes fråga. Tror hon verkligen att jag ska berätta hur allt gick till? Aldrig. Men lite information kan jag väl ge ut. 
"You know how I hadn't seen him in almost four weeks and I was mad at him for coming to the dinner with Paige?" börjar jag. 
"Mhm." säger Kate och väntar på att jag ska fortsätta. 
"However, I went swimming at the pool Mark works at, I was all alone there but then suddenly Harry showed up and well, he just said that he was sorry and asked me for another change. I wasn't sure if I wanted to give him one, I was still confused if I liked him or not, but I said that we ould continiue the talk at his place. I didn't feel comfortable talking to him about, you know, us, when I only had a bikini covering my body." säger jag och pausar. Kate sitter och lyssnar noggrant och ivrigt ber hon mig att fortsätta. 
"He drove us back to his place, and we sat down talking for a while and then I just said it. I said that I liked him very much and he just asked me if he could kiss me." säger jag och avslutar där. Berättar jag ännu mer kommer jag bara bli röd som en tomat i ansiktet, trots att det bara är Kate som sitter framför mig och hon som jag brukar berätta i princip allt för. Det har bara aldrig kommit på fråga om mitt sexliv så därför är jag inte van att sitta face to face med henne och berätta om det. 
"And then you did it?" frågar hon för att förtydliga mig, och jag nickar som svar. "Oh my god, how romantic." säger hon glatt. "Was he gentle? Or rough? I get this feeling he went fast and like groaned your name and all that."
"No, he was very gentle but he said it himself that he wasn't used to go that slow." säger jag och rodnaden på mina kinder blir bara större och större. "However, tonight, when you went back inside, he asked me to be his girlfriend." säger jag, och nu klarar jag verkligen inte av att se på henne för mitt löjliga flin och röda kinder gjorde det allt för pinsamt att möta hennes blick, som jag ändå är helt säker på är gladast i världen. 
"Ana!" utbrister hon och flyger på mig, hon har aldrig haft något problem med att vi båda är nakna så hennes nakna kropp flyger på mig och hon pussar mig hårt på kinden och kramar om mig lika hårt som pussen jag får. "He's your boyfriend. You're his girlfriend. Harry Styles is your boyfriend." säger hon till mig, som om jag inte förstått det själv, vilket jag inte har på något sätt och vis. 
"I know, it's still hard for me to believe it." säger jag och skrattar. Kate kliver bort från mig och sätter henne på hennes vanliga plats på andra sidan av jacuzzin. 
"Do you love him?" Hon frågar det lite försiktigt. Som om hon är orolig över vad jag ska svara precis som jag är över att säga det. Älskar jag honom? Det enda jag är helt säker på är att jag gillar honom, mycket. Men älskar? Dit har nog inte mätaren nått upp än. 
Jag väljer att inte svara på hennes fråga, inte direkt i alla fall. "I think this can be the start of something big. And good." 
Kate ler ett svagt leende. "I think so too. You seem to like him, and he seems like a nice guy. Special, but nice." 
Jag ler tillbaka, "He really is special. But I think that's what I like about him." Mitt leende försvinner när jag lägger till Kate's röda kind igen. Svullnaden har inte försvunnit än och men kan fortfarande se konturerna av handen. Jävla Noel. 
"How's your cheek?" frågar jag och lägger huvudet på sned och försöker i alla fall visa någon som helst medlidande.
"It's okay." 
Jag hatar när hon låtsas att inget någonsin har hänt. Så gör hon nästan varje gång. Hon vill få mig att tro att hon är okej, men när jag i själva verkar kan klart och tydligt se att på utsidan är hon inte okej och jag känner på mig att hon brister på insidan också. 
"What really happened?" frågar jag sedan. Jag vill mer än gärna veta vad för hemska saker Noel gjorde, så att jag sedan kan polisanmäla honom för misshandel och gud vet vad jag mer skulle kunna tänkas göra. 
"Do you want me to tell you the whole story or just the part where it got... rough?" 
"Doesn't matter." 
"Okay." säger hon och tänker efter tag, mest troligt vart hon ska börja av historien. "It all started after we had sex, and I didn't... come." säger hon och fnissar lite. "Then he got mad at me and told me I was boring and all that stuff and that he had never had sex without hearing the girl scream his name in the end. Then I got up from bed and put my clothes on, and he was like "Where are you going?" and I said I was going home, because I got tired of being called boring. Then, when I had put my shoes on, and nearly had opened the door, he came up behind me and put his arms around me and asked me to forgive him. But I needed time to think, so I junked him off me and tried to open the door again. Then he pushed me up against the wall and I just wanted to defence myself so I hit him on the chest a couple of times and I didn't really listen to what he was sayng. Then he hit me. Hard. In my face, right here." Hon drar försiktigt över hennes röda kind och suckar. " I guess I deserve it, I didn't listen to a word he was saying and-"
"Don't say you deserve it." säger jag, nästan lite hårt, Katee måste verkligen sluta upp med det här och tro att hon är mindre värd än alla killar som sårat henne, när det verkligen inte är så. "First of all, you're his student. And second, you're a girl. Boys don't hurt girls like he did to you." Bara av att prata om Noel och hans dåliga uppförande får mig att bli irriterad. Det bästa är kanske att släppa det. Även om det kommer bli svårt, både för mig och Kate. 
 
Vi kliver upp från badet när klockan slagit tre. Kate har redan planerat att sjukanmäla sig, eftersom hennes väckarklocka ringer om bara ett par timmar, och det kommer hon aldrig orka. Jag å andra sidan, har ingen aning om hur jag ska göra. Jag skulle ju i och för sig också kunna sjukanmäla mig från jobbet och spendera dagen med Kate. Vi behöver lite tid tillsammans, eftersom det har vi fått väldigt lite av på senaste tiden när båda två har varit så upptagna med våra pojkvänner. Jag skriker av lycka så fort jag tänker på Harry och tänker att han är min pojkvän. 
"Let's do something tomorrow. We can go to the mall or something." säger jag medan jag lindar in min blöta kropp i en stor handduk. 
"Sure. So you're not going to work then?" 
"Nah, I don't think so. I rather spend some alone time with you." ler jag innan jag tar på mig min pyjamas igen. Jag rufsar till mått hår med handduken lite innan vi går till Kate's rum. Det är som att jag inbjuder mig själv att sova i hennes säng, men hon verkar inte ha något emot det när hon ler stort och välkomnar mig in under täcket till hennes säng. 
"Let's sleep a little it longer than usual tomorrow, okay?" frågar hon och fnissar lite. Tanken att få sova ut länge känns helt obeskrivlig. Det har jag inte gjort på länge. Även om jag bara jobbar fyra dagar i veckan så har jag inte fått sova ut så mycket längre. Jag har fått det svårt för att sova. När jag var liten hade jag sömn problem. Det blev bättre med åren men sedan hände det förskräckliga som orsakade mitt plötsliga avhopp från skolan och ärret under mitt bröst, och jag började få svårigheter med sömnen igen. Det blev bättre med tiden i ett år ungefär, men nu har det kommit tillbaka. Jag kan ligga i flera timmar stirrandes upp i taket för att jag är rädd att somna. Jag känner mig inte trygg någonstans. Jag tror faktiskt, att den enda personen jag känner mig trygg med är Harry. Jag är inte ens trygg i mig själv. Harry är nog den enda personen som jag kan vara med på alla de hemskaste ställen, men ändå känna mig trygg för jag vet att med Harry vid min sida så slutar allting någorlunda bra i alla fall. Och trots att Kate är en väldigt bra sovkompis, så önskar jag nästan mest av allt att kunna somna i Harry's famn istället. Jag vänder mig åt Kate's håll. Hennes ögon är slutna och hennes mun är lätt öppen. Bara av att höra hennes andning förstår jag att hon redan sover. Jag suckar. Jag som hade hoppats på att somna före. Jag tycker inte om att somna sist. Jag sätter mig försiktigt upp i sängen och lyfter lika försiktigt bort täcket från min kropp för att inte väcka Kate. Hon rör sig lite och vänder sig från rygg till mage men vaknar aldrig upp. Jag smyger ut från hennes rum och vidare till mitt. Min säng som alltid brukar vara bäddad är för tillfället inte det när jag och Harry bara helt plötsligt lämnade sängen för att hjälpa Kate. Jag plockar upp kudden som Harry använt och håller den mot mig och andas in hans doft som helt otroligt; fortfarande finns kvar i tygen på den mjuka och fluffiga kudden. Den där underbara lukten, mint och en svag doft av choklad. Åh. Jag blir glad när jag tänker att den där lukten kommer jag absolut känna fler gånger. Jag tar med mig kudden till Kate's rum igen och lägger mitt huvud på den. Nu kan jag somna med Harrys lukt tätt intill mig. Nästan som om han vore här bredvid mig. Jag ställer mig frågan, hur kan jag gå från att totalt hata Harry till att nu faktiskt, börjat bli kär i honom? Och det känns nästan som om jag blir mer och mer förälskad i honom för varje dag som går. Harry kan fortfarande skrämma mig ibland och ibland förstår jag mig inte på honom. Men det är det jag ska ändra på nu. Nu när vi faktiskt är tillsammans så är det dags att börja lita på varandra och att börja berätta saker för varandra. Jag slår vad om att det finns tusentals saker om Harry som han skulle kunna berätta för mig. Och det finns såklart även några saker om mig som Harry förtjänar att veta. Till exempel orsaken till ärret... Eller vad jag tycke och tänker om saker. Jag är väldigt spänd på att få höra vad Harry tycker och tänker, vi må vara olika, det kan vara det som förde oss samman så lätt. Jag kan knappt bärga mig. Jag är helt säker på att jag gjorde rätt val som sa ja när han frågade om jag ville bli hans flickvän. Det kommer bli svårt, med tanke på att hat. Anledningen till varför jag inte gått in på Twitter på över en månad är för att jag är inte redo att ta emot en massa elaka kommentarer. Det kommer som sagt bli svårt med vårt påbörjande förhållande, men vi kommer klara det. Det är jag helt säker på. 
Jag sträcker mig efter min mobil som ligger på nattduksbordet. Bara av att tänka på Harry så känner jag att jag måste höra av mig till honom. Jag klickar mig in på ett nytt sms och skriver.
"Will I meet you before you leave for Sweden? x" Harry sa tidigare att dom åker till Sverige på torsdag kväll för att uppträda på X-Factor som är på fredag. Imorgon kommer som spela in till deras film och jag vet ju inget om hur länge dom jobbar. Det viberar till i min mobil. 
"I can't tomorrow, I'm sorry babe, we're recording the whole day. Are you home tomorrow night? Do you want me to come and sleep at your place and then you can follow me to the airport on Thursday morning? xx" Jag börjar le som ett fån. Vad tror han? Att jag ska nobba honom och inte vilja att han ska sova med med. I sådana fall tror han fel. 
"Yes, I will be home tomorrow night. You can come when you're done with work. Goodnight x." Jag hinner knappt blinka innan jag får svar tillbaka av honom. 
"I'll coema aroud six then! Sleep tight, sweetheart. x"
Jag lägger ifrån min mobilen, ett löjligt men lyckligt leende är placerat på mina läppar och jag somnar ganska så direkt som jag sluter ögonen.
Ber om ursäkt för ett kort kapitel. Hade lite brist på inspiration.
Kommentera.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: